Η Αθανασία Γεραναστάση είναι μια δυναμική παρουσία στον απαιτητικό χώρο του Real Estate εδώ και από το 2019. Με μια εμπειρία 30 ετών ως ερευνήτρια, η οποία την έχει διαμορφώσει ως εξαιρετικά επικοινωνιακή,έχει αποδείξει την αξία της με την συνέπειά της, τον επαγγελματισμό της και την αμείλικτη ταχύτητά της.

Με ένα πλούσιο αρχείο ακινήτων σε κορυφαίες περιοχές όπως η Αττική, οι Κυκλάδες, η Κέρκυρα και η Ρόδος, προσφέρει μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών στους πελάτες της. Ανεξαρτήτως εάν αναζητούν μια κατοικία για οικογενειακή χρήση ή έναν επαγγελματικό χώρο για επέκταση της επιχείρησής τους, είναι εκεί για να παρέχει την εξειδικευμένη της γνώση και εμπειρία.

Αλλά πέραν της προσφοράς κλασικών υπηρεσιών αγοράς και πώλησης, η εταιρεία ξεχωρίζει για την ολοκληρωμένη προσέγγιση στην εξυπηρέτηση των πελατών της. Με την υποστήριξη δικηγόρου, μηχανικού και συμβολαιογράφου, εξασφαλίζει την άμεση επίλυση και διευθέτηση οποιωνδήποτε προβλημάτων ενδεχομένως προκύψουν στα ακίνητά σας. Έτσι, οι πελάτες μπορούν να απολαμβάνουν την ειρήνη του νου ότι κάθε πτυχή της συναλλαγής τους είναι καλυμμένη.

Επιπλέον, μέσω των υπηρεσιών φωτογράφισης και βιντεοσκόπησης που προσφέρει η εταιρεία δίνει στα ακίνητα μια εντυπωσιακή παρουσία στην αγορά, βοηθώντας τους πελάτες να προβάλουν την ιδιαίτερη αξία και γοητεία των ιδιοκτησιών τους. Συνολικά, είτε αναζητάτε το ιδανικό σπίτι για την οικογένειά σας είτε έναν επαγγελματικό χώρο για την επέκταση της επιχείρησής σας, η Αθανασία Γεραναστάση είναι εδώ για να σας καθοδηγήσει και να σας υποστηρίξει κάθε βήμα του δρόμου.